На Тернопільщині медики отримають надбавку до заробітної плати

На Тернопільщині медики отримають надбавку до заробітної плати

02.04.20 09:14 0 727
На Тернопільщині медичні працівники, які працюють з інфікованими коронавірусом пацієнтами, отримають надбавку до заробітної плати. Про це повідомив голова Тернопільської обласної державної адміністрації Володимир Труш.

«Згідно з Постановою Кабінету Міністрів №246, медичні та інші працівники, які безпосередньо зайняті на роботах з ліквідації захворювання на коронавірусну хворобу (Covid-19), отримають додаткові доплати, - зазначив голова ОДА. - ці люди ризикують не лише здоров`ям, а й життям, тому їхня праця має бути належно оцінена!»

Як роз`яснили в управлінні охорони здоров`я Тернопільської ОДА, додаткові доплати у розмірі до 200 відсотків посадового окладу отримають працівники закладів охорони здоров'я, що надають медичну допомогу хворим на коронавірусну хворобу (COVID-19), працівники спеціалізованих бригад центрів екстреної медичної допомоги. А також – працівники державних закладів охорони здоров'я, що визначені у рішеннях відповідних центральних органів виконавчої влади для надання стаціонарної медичної допомоги цій категорії хворих.

Конкретний перелік посад працівників, яким встановлюється доплата, буде затверджено керівниками відповідних закладів охорони здоров'я.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ