Основні плюси металопластикових вікон

Основні плюси металопластикових вікон

02.04.20 20:39 0 1842

Вікна з ПВХ профілю почали виготовлятися в Німеччині починаючи з середини 50-х років. Їх виробництво аж до сьогоднішнього дня характеризується постійним ростом. Нині пластикові вікна на європейському віконному ринку складають понад 60 %. Широке застосування знаходять в основному віконні профілі з непластифікованого, твердого ПВХ, з підвищеною ударною в'язкістю. Високий попит на вікна з ПВХ обумовлений причинами як економічного, так і технічного характеру. Далі, ми розглянемо основні "+" металопластикових вікон. Ну а розповість нам про це співробітник компанії Венстер, яка безпосередньо випускає їх в Києві.

Переваги ПВХ вікон:

  • Погодостійкість. У зв'язку з тривалим терміном експлуатації та пов'язаним з цим довготривалим впливом сонця, вітру і дощу велике значення приділяється забезпеченню високої погодостійкості. При цьому стійкість твердого ПВХ залежить від ряду факторів. Вирішальне значення як для технологічності, так і для погодостійкості профілю має система стабілізації.
  • Термічні властивості. ПВХ — це матеріал з низькою (0,16 - 0,17 Ватт / MK) теплопровідністю. Профілі з ПВХ схожі за властивостями з деревом, тобто є хорошими утеплювачами та практично не запотівають і не замерзають. Профілі темного кольору розширюються сильніше, тому що при опроміненні сонячним світлом вони поглинають більше тепла.
  • Теплоізоляція. Щонайменше, з часу енергетичної кризи середини 70-х років, теплоізоляція грає все більшу роль для покупців вікон. Це проявляється в посиленні вимог з питань енергоощадження. Загальні втрати тепла в будівлі через вікна, в залежності від типу скління, складають 20-30 %.
  • Шумоізоляція. Звичайні вікна в порівнянні з масивними стінами, що оточують їх, значно програють не тільки в плані тепло-, але і шумозахисту. Важливим при визначенні допустимого рівня шуму є облік джерел шуму всередині приміщення, наприклад побутових приладів. При дуже сильному поглинанні "зовнішнього" шуму, при певних умовах, проблемою може стати "внутрішній" шумовий фон. Ступінь зниження рівня шуму, що досягається установкою вікон, залежить головним чином від товщини скла, відстані між склом, положення і кількості ущільнень. Шумопоглинаючі властивості вікна, таким чином, визначаються не стільки матеріалом рами, скільки типом скління і виконання конструкції. При шумопоглинальному вікні особливого значення набуває щільність всіх з'єднань та відливів. Будь-яка нещільність діє як "шумові містки", тому що там, де проходить повітря, там проходить і шум. Підводячи підсумок можна сказати, що форма профілю майже не впливає на шумопоглинання.
  • Протизламні властивості. Захист від проникнення через вікно забезпечується за рахунок застосування певного типу скла: від простого армованого та одношарового триплекса, до багатошарового триплекса і склопакета підвищеної безпеки із захисною плівкою.
  • Екологічність і вторинна переробка. ПВХ, або полівінілхлорид — екологічно безпечний продукт, що представляє собою хімічну сполуку вуглецю, водню та зв'язаного хлору, що складається приблизно на 43 % з нафтопродуктів і на 57 % з кам'яної та кухонної солі.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Выбираем спецодежду ...
Наступна новина: Гвинтові сходи: плюси та ...

КОМЕНТАРІ