За порушення режиму самоізоляції оштрафували 130 громадян,які повернулись з-за кордону – МВС

За порушення режиму самоізоляції оштрафували 130 громадян,які повернулись з-за кордону – МВС

03.04.20 12:23 0 732
Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко повідомив, що за порушення режиму самоізоляції на оштрафовані 130 громадян, які повернулись з-за кордону. Про це, як передає сайт МВС, Геращенко сказав в інтерв'ю газеті «Факти».

«За порушення режиму самоізоляції на вже оштрафовані 130 громадян з тих, хто повернувся з-за кордону і відмовився сидіти вдома 14 днів. Поліція буде вибірково контролювати, чи дотримуються особи, що повернулися, режиму самоізоляції, оскільки тотальний контроль неможливий. Будемо дзвонити їм і нагадувати про вимогу перебувати вдома, виїжджати з перевірками. Якщо людину не застанемо, складемо адміністративний протокол, а він потім заплатить штраф 17 тисяч гривень», – сказав Геращенко.

Він додав, що поліцейські, які контактують з громадянами, забезпечені засобами захисту.

«Зараз в Україну вже прибуло кілька літаків з Китаю, що доставили величезну кількість захисних масок, окулярів, комбінезонів. Їх отримала в тому числі і поліція. Крім того, МВС робило закупівлі по своїх каналах. Тому зараз можна сказати, що у нас є необхідний мінімальний запас», – вказав Геращенко. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: В Україні для обсервації прибулих з-за кордону готовий 61 заклад – ОП

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Ажіотаж на продукти ...

КОМЕНТАРІ