Подати документи для зарахування до 1 класу можна буде після карантину або в онлайн-режимі – Міносвіти

Подати документи для зарахування до 1 класу можна буде після карантину або в онлайн-режимі – Міносвіти

03.04.20 12:13 0 694
Через карантин школи зможуть приймати документи для зарахування у перший клас у режимі онлайн або переносити термін їхнього прийому залежно від карантину, повідомляє пресслужба Міністра освіти і науки.

Повідомляється, що рішення про гнучкий режим прийому документів на час карантину може ухвалити засновник (керівник) закладу загальної середньої освіти.

«Терміни прийому документів для зарахування визначають на місцях. Однак через епідеміологічну ситуацію ми рекомендуємо організувати цей процес після карантину. Також нагадуємо, що під час зарахування до першого класу заборонено проводити конкурси та заходи для перевірки знань і компетентностей дитини. Це допустимо лише для приватних закладів освіти та спеціалізованих закладів системи культури та спорту», – повідомила тимчасова виконувачка обов'язків міністра освіти і науки Любомира Мандзій.

Повідомляється, що інформацію про терміни прийому документів та способи їхнього подання має бути оприлюднено впродовж двох робочих днів з дня ухвалення рішення. У Міносвіти кажуть, що це має бути на сайтах навчальних закладів. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: У Міносвіти пояснили, що буде з навчанням і вступною кампанією через продовжений до 24 квітня карантин

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Кількість інфікованих ...
Наступна новина: На Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ