Влада у США рекомендувала носити маски в громадських місцях,Трамп – відмовився

Влада у США рекомендувала носити маски в громадських місцях,Трамп – відмовився

05.04.20 08:00 0 591
Центр з контролю і профілактики захворювань США 3 квітня рекомендував громадянам носити маски в громадських місцях, щоб запобігти поширенню коронавірусу.

Нова рекомендація з'явилася після того, як експерти поставили під сумнів рішення адміністрації Дональда Трампа не закликати людей носити маски, як це зробили багато інших країн.

У новій рекомендації йдеться, що недавні дослідження показують, що коронавірус може поширюватися між людьми, які взаємодіють у безпосередній близькості, навіть якщо ці люди не мають симптомів.

«Рекомендуємр носити тканинні маски для обличчя в громадських місцях, де важко підтримувати інші заходи соціального дистанціювання», – звернувся до американців Центр з контролю і профілактики захворювань США.

Президент США Дональд Трамп, у свою чергу, заявив, що не вважає носіння маски обов'язковим кроком для убезпечення і що не планує дотримуватися відполвідної рекомендації. Трамп сказав, що не уявляє, як буде вітати лідерів країн у масці. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: «Не варто робити з нас героїв». Інтерв'ю з українською медсестрою, яка бореться з коронавірусом у Нью-Йорку

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Какие бывают сорта кофе?
Наступна новина: На Рівненщині до 6 років ...

КОМЕНТАРІ