The Elder Scrolls 5: Skyrim

Огляд гри The Elder Scrolls 5: Skyrim

05.04.20 10:28 0 4604

Останні роки зі слуху не сходить тільки одна RPG - Відьмак 3. Багато хто вважає її найкращою в цьому жанрі, але хоч як крути, пригоди Геральта на 1 раз. Якщо добре залипнути в гру при першому проходженні, повторно запускати її може не захотітися, що не можна сказати про 5-ту частину Древніх Сувоїв - Skyrim. Далі, ми безпосередньо розглянемо цю гру. До речі, скачати її через торрент можна на сайті: https://torrent4you.org/the-elder-scrolls-5-skyrim/.

Історія

Дії розвиваються на материку Тамріель в провінції Скайрім, через 200 років після подій в Oblivion. Ви - звичайний в'язень, зовнішній вигляд і расу якого вибераєте самостійно. За всі ваші вчинки, вас засудили до страти, і коли залишалися частки секунд до загибелі, з'являється дракон, який спалює село дотла.

В одних трусах ви починаєте свою подорож, поступово дізнаючись, що саме на ваші плечі лягла роль «дракононарожденого» Довакіна, якому належить зупинити Алдуіна і повернути драконів на простори Skyrim.

Через півгодини гри, ви потрапляєте у відкритий світ, де подальші дії визначаються самостійно. Можна піти по сюжету, а можна вивчати простори Скайріма, боротися з драконами, заводити сім'ю, прокачуватися, в загальному, зайнятися є чим.

Відкритий світ

Територія Скайріма дійсно вражає. Тут вам і засніжені пагорби, і великі замки, і зелені луки, і гори, а також десятки печер і підземель, де вас чекають різні події та квести. Вивчаючи локацію можна наштовхнутися на храм місцевого божества, який був осквернений безбожністю. Таким чином, ми отримуємо міні квест на зачистку Данжі, за що гравцеві видадуть унікальну екіпіровку. Це тільки один з варіантів отримати нове завдання.

Геймеру можуть дати цікавий квест під час пліток, випивки в пабі або прямо на дорозі, насправді, де завгодно. Але найголовнішою особливістю гри стали дракони. Ці вогнедишні ящірки можуть з'явитися коли завгодно і де завгодно на відкритому місці. Дракони можуть прилетіти під час квесту або напасти на місто, при цьому битися з ними не зовсім просто, особливо спочатку гри.

Гільдії

Окрему різноманітність в гру вносять гільдії і фракції, в які може вступити гравець і дізнатися секрети організації. Пройдіть шлях від рекрута до глави організації, поступово виконуючи завдання гільдії та дізнаючись її секрети. Всього в грі 11 фракцій:

  • Гільдія злодіїв.
  • Темне братство.
  • Колегія Вінтерхолда.
  • Імперський легіон / Брати Бурі.
  • Клинки / Сивобороді.
  • Колегія Бардів.
  • Соратники.
  • Варта Світанку / Клан Вампірів замку Волкіхар.

Особливо цікавими є останні дві гільдії. Вступивши в Варту Світанку і пройшовши обряд посвячення, герой зможе перетворюватися на справжнісінького перевертня, а якщо ви приймете сторону Вампірів, то зможете стати одним з «демонів ночі». Вибрати можна тільки одну з організацій, яку саме, вирішуйте ви самі.


Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: COVID-19 у світі: число ...
Наступна новина: В Тернополі міський голова ...

КОМЕНТАРІ