У Кривому Розі попри карантин сотні працівників меткомбінату зібрались отримувати спецперепустки для проїзду

У Кривому Розі попри карантин сотні працівників меткомбінату зібрались отримувати спецперепустки для проїзду

06.04.20 13:07 0 1296
У Кривому Розі працівники меткомбінату «АрселорМіттал Кривий Ріг» зібрались під будівлею адміністрації комбінату, щоб отримати спецперепустки для проїзду громадським транспортом на роботу. За словами працівників, через це під будівлею в суботу зранку утворилась черга з кількох сотень людей.

Із понеділка, 6 квітня, в Кривому Розі через посилення карантинних заходів перевезення пасажирів у міському транспорті здійснюватиметься лише за наявності спеціальної перепустки, й упродовж 4–5 квітня робітники мали отримати спецдокументи.

Як повідомив Радіо Свобода керівник первинної організації Всеукраїнської профспілки «Свобода праці» на підприємстві Євген Алістранський, 4 квітня зранку робітники нічної зміни, відпрацювавши, кинулись отримувати спецперепустки.

Люди в черзі не дотримувалися рекомендованої дистанції, не всі були в масках чи респіраторах.

У пресслужбі поліції Кривого Рогу поінформували, що після повідомлення про порушення правил карантину й неналежну організацію видачі спецперепусток склали адмінпротокол на керівника відділу кадрів підприємства за статтею 44-3 Кодексу про адмінпорушення (порушення правил карантину). Протокол спрямують до суду.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ув’язнений у Росії ...
Наступна новина: Переваги гелієвих ...

КОМЕНТАРІ