Промислова фурнітура: що потрібно знати?

Промислова фурнітура: що потрібно знати?

07.04.20 01:57 0 4018

Фурнітура багато в чому впливає на якість вузлів і весь процес функціонування обладнання. Виробництво і промисловість постійно потребують надійних елементів і деталей. До речі, в інтернет-магазині elesaganter.com.ua ви знайдете високоточну промислову фурнітуру, ціна якої вигідна для широкого кола покупців і оптимальна для цього сегмента ринку. Модельний ряд досить різноманітний, тому ви зможете підібрати потрібний вам елемент.

Найбільш популярна промислова фурнітура

Сьогодні на ринку можна замовити величезну кількість моделей промислової фурнітури, але найбільш популярна є:

  • Затискні важелі або затяжні ручки. Вони забезпечать надійну фіксацію, а також зберігають натяг окремих вузлів і деталей. Це інноваційна фурнітура з латуні, оцинкованого металу, нержавіючої сталі, з внутрішньою або зовнішньою різьбою, запобіжниками та без. Ручки промислової фурнітури зверху покриті пластмасою, посиленою скловолокном для додання їм більшої міцності, стійкі до жирів. Вони володіють високим крутним моментом, який створюється завдяки натягу важеля передачі. При піднятті ручки з натиснутою кнопкою або металевим болтом звільняються розпірки, що дає можливість повернути руків'я на потрібний кут. Якщо ручка знаходиться в опущеному положенні, то її можна закручувати. При деактивованій ручці болт можна вкрутити в об'єкт за допомогою торцевої голівки з шестигранником. Ручка з запобіжником дозволить повернути її в початкову позицію. При поверненні в початкову позицію ручка автоматично деактивується. Дана промислова фурнітура (затискачі та ручки) широко застосовується на видимих місцях. Всі затвори виконані в сучасному дизайні та покриті металом (цинком, нікелем, нержавіючою сталлю) для більшої міцності.
  • Стопорні болти та ручки. Вони використовуються для швидкого регулювання різних частин. Стопорний штифт фіксує деталь, яка сполучається, в кінцевому положенні, коли натискна пружина опущена. Штифт витягується та переміщається в потрібну позицію при витягнутому витяжному кільці або гашетці. Моделі з механізмом, що захоплює, можуть утримувати штифт натисканням на кнопку та прокручуванням ручки на 90 градусів. З більшою частиною болтів при монтажі використовується контргайка. Затискна ручка має додаткову затискну функцію — для її активації потрібно повернути зіркоподібну ручку.
  • Стопорні кулькові пальці. Вони призначені для оперативної фіксації та з'єднання деталей і монтажних елементів. Дві фіксуючі кульки роз'єднуються при натисканні кнопки. При цьому можна роз'єднати фіксуються частини. Якщо звільнити кнопку, то кульки блокують фіксуються частини.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ