У Пакистані поліція затримала медиків,які вимагали обладнання для боротьби з COVID-19

У Пакистані поліція затримала медиків,які вимагали обладнання для боротьби з COVID-19

07.04.20 08:34 0 575
Поліція у пакистанському місті Кветта, що на південному заході країни, затримала десятки лікарів та медперсоналу, які протестували проти нестачі необхідного для боротьби з пандемією коронавірусу обладнання.

Співробітники Громадської лікарні Кветти і Медичного коледжу йшли 6 квітня колоною до будівлі уряду провінції, але їх затримали силовики.

На відео видно, як поліцейські застосували до протестувальників силу.

За даними поліції, 30 протестувальників затримані за «порушення заборони на проведення публічних зібрань» під час епідемії коронавірусу.

Протестувальники заявили, що 12 їхніх колег, які лікували пацієнтів від COVID-19, заразилися, тому вони не хочуть, щоб це повторилося з ними і сказали, що повернуться до своїх обов'язків лише після того, як уряд надасть їм засоби індивідуального захисту.

Уряд провінції Белуджистан, столицею якої є Кветта, заявляє, що лікарні провінції повністю оснащені всім необхідним для боротьби зі коронавірусом.

Оргіназіація Amnesty International закликала негайно звільнити затриманих працівників охорони здоров'я і заявила, що «поліція повинна припинити застосовувати надмірну силу».

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Прокуратурою Рівненщини ...
Наступна новина: За вихідні при в’їзді у ...

КОМЕНТАРІ