За вихідні при в’їзді у Тернопіль на контрольно-пропускних пунктах перевірили понад 3790 транспортних засобів

За вихідні при в’їзді у Тернопіль на контрольно-пропускних пунктах перевірили понад 3790 транспортних засобів

07.04.20 08:47 0 581
На даний час при в’їздах та виїздах з Тернополя працює чотири контрольно-пропускні пункти. Як повідомив начальник управління патрульної поліції в Тернопільській області Богдан Шевчук, в Тернополі перекрито усі автошляхи та дороги національного значення.

Загалом за вихідні було перевірено 3790 транспортних засоби. З них: автомобілі на іногородніх номерах – 1344 т. з.; автомобілі на тернопільській реєстрації - 2 тисячі т. з.; на іноземній реєстрації – 214 т. з. ; вантажні автомобілі – 232 т. з.

У трьох водіїв було виявлено підвищену температуру тіла. Один водій з Тернополя, якому порадили звернутися до лікаря, другий водій - з Тернопільського району, і третій виявлений водій із температурою – іногородній. З останнім випадком поліцейські звернулись на гарячу лінію.

Загалом у Тернопільській області є 14 постів: в Тернополі діють чотири - з Чернівецького, Кременецького, Бережанського та Хмельницького напрямків), та 10 постів - розміщених по області. Першочергово зупиняють іногородні номера, вантажний транспорт, буси, і вибірково автомобілі на тернопільських номерах.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Пакистані поліція ...
Наступна новина: Українські прикордонники ...

КОМЕНТАРІ