Кримського журналіста відправили в обсервацію після повернення з материкової України

Кримського журналіста відправили в обсервацію після повернення з материкової України

08.04.20 10:11 0 1288
Кримського журналіста Олексія Назімова, який 26 березня повернувся з материкової частини України до анексованого Криму, 7 квітня відправили на примусову обсервацію, попри те, що йому залишився один день на самоізоляції вдома. Про це він повідомив у коментарі проєкту Радіо Свобода Крим.Реалії.

«26-го перетнув кордон з боку материкової України на пункті пропуску «Чонгар» – «Джанкой» (контрольований Росією – ред.). Приїхав, вийшов за хлібом. Мене тут, виявляється, нишком сфотографували. Я навіть не знав про це, а тепер мені погрожують цими штрафами і хочуть відвезти на один день в обсерватор... Мене приходив оглядати лікар, приїжджали брали аналізи, слухали, перевіряли кожен день. І ось буквально через 10 днів приходять забирають в обсерватор», – розповів Назімов.

Він зазначив, щойого відправили в обсервацію до Євпаторії в кареті швидкої допомоги.

Повідомляється, що співробітниця Росспоживнагляду вручила Назімову постанову головного санлікаря Алушти щодо забезпечення режиму ізоляції в обсерваторі.

Окупаційна влада Криму заявляє, що на під мединаглядом на півострові через коронавірус перебувають 2900 людей.

Українське МОЗ, щодня звітуючи про факти COVID-19, надає інформацію по всіх регіонах, крім окупованих територій Криму та Догнбасу. Доступу до перевіреної інформації щодо захворюваності там в офіційного Києва немає.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ