Українське міністерство підтвердило першу смерть через коронавірус в ОРДЛО

Українське міністерство підтвердило першу смерть через коронавірус в ОРДЛО

08.04.20 08:02 0 514
Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України повідомило про першу смерть від коронавірусу на окупованих проросійськими бойовиками територіях Донбасу, про яку вдалося довідатися офіційному Києву.

«Ситуація з захворюваністю на COVID-19 на тимчасово окупованих територіях погіршується, проте російські окупаційні адміністрації ОРДЛО і Криму продовжують наражати громадян на небезпеку, приховуючи реальну картину. Відтак, станом на 7 квітня окупаційна адміністрація в ОРДО визнала наявність 6 хворих на коронавірус, наголошуючи на відсутності летальних випадків. Водночас, за наявною інформацією, 4 квітня у Центральній районній лікарні міста Амвросієвка помер громадянин, інфікований коронавірусом. Цей факт замовчується, відповідна медична документація вилучена», – йдеться в повідомленні міністерства.

У відомстві вказують, що цивільне населення позбавлене належної медичної допомоги, тоді як проросійським бойовикам проводять огляди.

«У місті Кадіївка (на території ОРЛО) у Центральній міській багатопрофільній лікарні лікарями-вірусологами з Росії проводиться щоденний огляд бойовиків так званого «армійського корпусу», – йдеться в повідомленні. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: На КПВВ «Станиця Луганська» в бік ОРДЛО залишаються заблокованими близько 50 людей

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Credit365 - онлайн кредит ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ