Медіаорганізації пропонують скасувати телеуроки на каналах з «проросійською пропагандою»

Медіаорганізації пропонують скасувати телеуроки на каналах з «проросійською пропагандою»

08.04.20 11:13 0 1377
Низка медіаорганізацій висловила свою незгоду із рішенням влади запустити трансляцію телеуроків під час карантину на телеканалах, які, на їхню думку, є «проросійськими», вказуючи як такі канали NewsOne, «112 Україна» і ZIK.

«Ми вважаємо, що таке рішення суттєво зашкодить інформаційній безпеці України та інформаційній гігієні суспільства, адже воно суттєво розширить вплив російської та проросійської пропаганди, зокрема й на молоде покоління. Канали з так званого холдингу «Новини», формальним власником яких є народний депутат від «Опозиційної платформи – За життя» Тарас Козак, перебувають під безпосереднім впливом керівника цієї партії Віктора Медведчука», – мовиться у заяві медіаорганізацій.

У заяві йдеться про те, що «в ефірі цих телеканалів не раз заперечувалась російська агресія, лунали заклики до зняття санкцій із Росії, визнання окупаційної влади Донецька та Луганська, «миру за будь-яку ціну» на умовах Путіна, а переговори між «Опозиційною платформою – За життя» та її союзниками в Росії позиціонувалися як «міжпарламентський діалог». ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: «Дженга», пісні та ютуб – як «вижити» з дітьми на карантині

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ