Тернопільські соціальні працівники та волонтери щодня доставляють продукти харчування потребуючим

Тернопільські соціальні працівники та волонтери щодня доставляють продукти харчування потребуючим

08.04.20 10:39 0 1335
Від початку епідемії коронавірусу у Тернополі діє соціальний проєкт «На відстані руки», мета якого – допомогти продуктами харчування, предметами першої необхідності і медикаментами одиноким жителям міста, людям похилого віку, особам з інвалідністю та іншим тернополянам, котрі опинилися у непростій ситуації через загрозу поширення COVID- 19.

Проєкт діє під патронатом Тернопільської міської ради та об’єднує представників Тернопільського міського територіального центру соціального обслуговування населення, громадських організацій, благодійної організації «Карітас» та волонтерів, які оперативно і фахово надають допомогу потребуючим.

Завдяки соціальній акції та роботі працівників територіального центру значна кількість тернопільських пенсіонерів зможе залишатися вдома у період карантину та отримувати необхідні продукти.

Так, впродовж минулого тижня учасниками проєкту було сформовано 50 продуктових наборів та доставлено їх у домівки потребуючих на соціальному таксі та автомобілі соціальної допомоги.

Контактні телефони: (0352) 22-02-62, 067 530 59 40.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Депутати і міністри у ...
Наступна новина: Комітет Європарламенту ...

КОМЕНТАРІ