У Рівному затримано раніше судимого чоловіка за збут психотропних речовин

У Рівному затримано раніше судимого чоловіка за збут психотропних речовин

09.04.20 11:03 0 535
За процесуального керівництва Рівненської місцевої прокуратури, 07.04.2020 слідчими СВ Рівненського ВП ГУНП в Рівненській області спільно із працівниками УПН ГУНП в Рівненській області затримано, в порядку ст. 208 КПК України, 30-річного жителя обласного центру безпосередньо після збуту порошкоподібної речовини, ззовні схожої на психотропну речовину «метамфетамін».

Крім того, в ході особистого обшуку у м. Рівне затриманого також виявлено та вилучено порошкоподібну речовину, ззовні схожу на «метамфетамін».

За вказаним фактом особі повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 307 КК України та вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Слід зазначити, що підозрюваний в 2013 та 2019 роках притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення злочинів, у сфері незаконного обігу наркотичних засобів, психотропних речовин.

Довідково: найсуворіший вид покарання за вчинення зазначених злочинів передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 6 до 10 років з конфіскацією майна.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Лікарні Тернопільщини ...

КОМЕНТАРІ