Таліби залишили переговори з урядом Афганістану

Таліби залишили переговори з урядом Афганістану

09.04.20 13:46 0 1141
Рух «Талібан» відкликав свою групу учасників переговорів зі столиці Афганістану Кабула. Це сталося через кілька годин після повідомлення талібів, про припинення переговорів із афганським урядом про обмін полоненими.

Три представники «Талібану» зустрілися з кількома афганськими чиновниками, перебуваючи в Кабулі, але не було досягнуто жодного прогресу щодо звільнення ув'язнених, повідомили таліби 7 квітня. Речник політичного офісу талібів у Катарі Сухейл Шахін написав у твітері, що звільнення в'язнів уже мало відбутися, але «сторони, які за це відповідають», навмисно його затримують. Раніше Шахін також писав, що представники руху не братимуть участі в «безрезультатних зустрічах», звинувачуючи адміністрацію президента Ашрафа Гані в затримці звільнення.

Дві сторони ведуть переговори в Кабулі з минулого тижня, щоб спробувати доопрацювати умови обміну в'язнів, який спершу мав відбутися до 10 березня. Радник Гані Вахід Омар заявив, що Кабул вважає звільнення в'язнів частиною більш широких переговорів. Уряд не погодиться звільнити в'язнів, поки таліби не зроблять крок уперед, додав 7 квітня Вахід Омар.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На потреби медицини у ...
Наступна новина: Деякі райони на ...

КОМЕНТАРІ