У Тернополі продовжують забезпечувати продуктовими наборами потребуючих

У Тернополі продовжують забезпечувати продуктовими наборами потребуючих

10.04.20 08:37 0 696
У Тернополі організовано збір та передачу продуктових наборів для пенсіонерів, багатодітних сімей, сімей у якій виховується дитина з інвалідністю та інших соціально незахищених верств населення, які опинилися у критичній ситуації в зв’язку із карантином.

Задля забезпечення необхідним продуктами та медикаментами потребуючих, громадські і волонтерські організації активно долучаються до благодійного проекту «Місто турботи», що організований Тернопільською міською радою.

«До проекту «Місто турботи» також залучені торговельні мережі міста, де проводиться збір продуктів, після чого ці продукти харчування будуть розприділятися у логістичному штабі («Палаці кіно») і розвозитися до домівок тим тернополян, котрі цього найбільше потребують», - зазначає міський голова Сергій Надал.

Додамо, що у продуктові набори, які передали депутати Тернопільської міської ради від політичної партії «Свобода», входять борошно, хліб крупи, олія, молоко, солодощі. Ці продуктові набори передали у міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, звідки їх доставлять нужденним.

За адресною допомогою у Тернополі можна звернутися у наступні організації:

o Тернопільський міський територіальний центр: 23- 56 -52; 067-53-05-906; 23-56-68;

o Тернопільський міський центр соціальних служб для дітей та молоді: 23-55-92;

o «Телефон довіри»: 43-31-00.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Російсько-американська ...
Наступна новина: У 2020 році ВВП України ...

КОМЕНТАРІ