Експрес-тести та костюми індивідуального захисту передали благодійники тернопільським медикам

Експрес-тести та костюми індивідуального захисту передали благодійники тернопільським медикам

10.04.20 08:53 0 747
Благодійники компанії «АСКОР-Україна» передали для потреб тернопільських лікарів костюми індивідуального захисту, які будуть використовуватися медиками в процесі виконання своїх щоденних обов’язків. Також, підприємство «Опілля» здійснило закупівлю 3 тисяч швидких тестів для потреб медиків.

«Уже тестування пройдуть працівники підвищеної зони ризику, а саме – транспортної інфраструктури і лікарі медичних закладів, які є залучені до лікування пацієнтів з діагнозом «коронавірус», - наголосив Сергій Надал. – Цей товар є дефіцитним в Україні, тому його везли до нас спеціально з Китаю. Тож я дякую благодійникам за фінансування у придбанні тестів і костюмів, які вкрай потрібні як для медичних працівників, так і міста загалом».

До слова, ці тести показуватимуть, в якому стані знаходиться пацієнт на даний час та визначатимуть рівень імуноглобуліну, який говорить про активність процесу зараження. За допомогою тестів лікарі зможуть виявляти людей, які є потенційними носіями інфекції, таким чином зможуть перервати ланцюжок поширення хвороби.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі пенсії та ...

КОМЕНТАРІ