«Укрпошта» і церкви домовилися про доставку освячених пасок додому – міністр інфраструктури

«Укрпошта» і церкви домовилися про доставку освячених пасок додому – міністр інфраструктури

10.04.20 08:20 0 616
«Укрпошта» та українські церкви домовилися про доставку освячених пасок додому, щоб за умов пандемії коронавірусної інфекції люди на Великдень залишалися вдома, повідомив в інтерв'ю Радіо Свобода міністр інфраструктури Владислав Криклій. За його словами, вже є понад тисяча замовлень на таку доставку.

«Укрпошта» це організаційно опрацювала спільно з церквами. Більше того домовилися, що можна буде освятити ці пасочки... Це про те, що ми маємо наближати певні речі до громадян, щоб була можливість отримати як продукти харчування, так і паски на Великдень. І віднедавна ще і лікарські препарати і медикаменти», – розповів міністр.

За його словами, доставка пасок «включена у вартість продукту, тобто та націнка, яка є, вона має забезпечити дві речі: компенсацію логістичних витрат і заробітку, який отримує поштар».

«Ми не хочемо, щоб зайвий раз люди відвідували стаціонарні відділення, саме для цього такі мобільні доставки ми будемо здійснювати якомога більше. Також в «Укрпошти» є і мобільні пункти, саме тому поштарі можуть у тому числі на мобільні пункти доставляти це», – додав Владислав Криклій. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Офіс президента: до церкви на Великдень збираються йти три відсотки українців

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Домогосподарствам ...
Наступна новина: У Тернопільській області ...

КОМЕНТАРІ