Соломія Вітвіцька розповіла про карантин зірок Олександра Рибака в Осло та Брії Блессінг на Ніагарському водоспаді

Соломія Вітвіцька розповіла про карантин зірок Олександра Рибака в Осло та Брії Блессінг на Ніагарському водоспаді

10.04.20 13:27 0 4500

Телеведуча 1+1, відома інфлюенсер Соломія Вітвіцька продовжує публікувати ексклюзивні новини про залаштунки життя селебрітіз у своєму Телеграм-каналі “Особливе з Соломією”.

Нещодавно Соломія поповнила стрічку каналу новим матеріалом про те, як зірки проводять свій карантин, як підтримують і розважають свою аудиторію онлайн.

Як відомо, через пандемію коронавірусу відмінили Євробачення 2020, однак співак Олександр Рибак не засмучується, дотримується суворого режиму карантину у своїй квартирі в центрі Осло, пише музику та розважається на ігровій приставці.

Привіт із Норвегії! На жаль, Євробачення відмінили. Ми якраз планували дуже класний номер для фіналу 16 травня. Однак всіх автоматично запросили на наступний рік. А поки що миємо руки!

, - сказав в своєму відеозверненні Рибак.

Також на каналі Соломії з'явилося ексклюзивне відео від учасниці “Голосу. Країни” Брії Блессінг, яка на час карантину поїхала зі своїм коханим чоловіком до американського боку Ніагари. Брія розповіла як проходить карантин та самоізоляція в місті Баффало, Нью-Йорк, та показала справжнє диво - веселка над Ніагарським водоспадом.

До речі, Соломія на словах розповіла, що старенька бабуся Брії, на жаль, захворіла на коронавірус.

Підписуйтесь на Телеграм-канал Соломії Вітвіцької “Особливе з Соломією” і першими дивіться, і дізнавайтеся зіркові новини, які ви не знайдете в їх Інстаграмах.

Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ