У прямому ефірі Сніданку з 1+1 ведуча Неля Шовкопляс забрала безпритульне цуценя

У прямому ефірі Сніданку з 1+1 ведуча Неля Шовкопляс забрала безпритульне цуценя

10.04.20 15:39 0 2711

Традиційно, щосереди, у прямому ефірі Сніданку з 1+1 волонтери приносять безпритульних тварин, аби глядачі могли їх забрати в родину.

Ведучими ефіру у середу 8 квітня була телепара Єгора Гордєєва та Нелі Шовкопляс, а чотирилапою гостею стала півторамісячна собачка Ласка. Її волонтери знайшли у коробці, перемотаній скотчем.

Першим про Неліне бажання забрати песика дізнався ведучий Сніданку з 1+1 Єгор Гордєєв, який вже багато років виховує лабрадора Джума:

У перерві на сюжет Неля мене пошепки запитала: «Єгор, а що для собаки треба?», - я подивився на неї і по очах зрозумів, що це питання не просто із цікавості – вона вже вирішила, що забере Ласку собі.

Колега не здивувався рішенню Нелі, адже сам затятий собачник:

Ти вирішуєш забрати собаку, коли всередині щось йокне. Розумію, що у вихованні собаки є свої нюанси і складності. Вчора цілий день я був з Нелею на зв’язку, коли вона ходила у ветклініку, давав поради, підтримував. Але думаю, що Неля, як досвідчена мама, точно впорається ще й з Ласкою.

Одразу після ефіру Неля познайомила Ласку зі своїм котом Чорнусиком, і вирушила до ветлікаря, потім придбала базовий «набір собачника» - корм, іграшки, повідок та пелюшки. За вечір ведуча передивилася десятки відео про дресирування та догляд за цуценятами, а Ласка увесь вечір кусається за ноги.

Я вирішила забрати Ласку, бо її обрало моє серце. Мої синочки Тимофій і Матвій мріяли про песика, а коли побачили в ефірі, що Ласка буде жити з нами, то від їхнього захопленого крику здіймався дах» - ділиться Неля Шовкопляс, - «У мене є страх, що я не впораюсь – все ж таки собака – це велика відповідальність і постійна робота. Цей страх подібний до того, що відчувають деякі мами після народження першої дитини. А ще хвилююсь, як до нашої Ласки поставляться господарі квартири, чи зможе вона бути спокійною й лагідною собакою. Зараз у нас етап звикання та адаптації, сподіваюся, що він пройде безболісно і Ласка стане повноцінним членом нашої сім’ї.

Нагадаємо, це третій випадок, коли у прямому ефірі Сніданку з 1+1 зірки забирали тварин. Раніше просто зі студії Алла Мазур забрала кошеня Мусика, Руслана Лижичко собаку Горо і тепер Неля Шовкопляс собаку Ласку.


Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: Как выбрать авто ...

КОМЕНТАРІ