Мешканці Тернопільської ОТГ отримали продуктові набори

Мешканці Тернопільської ОТГ отримали продуктові набори

11.04.20 11:43 0 474
624 одиноких та одиноко проживаючих громадян Тернопільської об`єднаної територіальної громади отримали продуктові набори.

Як розповів директор департаменту соціального захисту облдержадміністрації Вадим Боярський, це спільна акція Міністерства соціальної політики та мережі продуктових магазинів “АТБ”. В її рамках 13 тисяч жителів Тернопільщини отримають продуктові набори.

«Набори вже відправили жителям Монастириського, Заліщицького районів, а також представникам Вишнівецької та Золотниківської громад, Підволочиського та Козівського районів.Протягом квітня допомогу отримають мешканці всіх районів. Роздаватимуть продуктові набори соціальні працівники разом з представниками Товариства Червоного Хреста», - зазначив Вадим Боярський.

В продуктових наборах — крупи, олія, сіль, цукор, чай, печиво, макарони.

Довідково: За детальнішою інформацією про надання допомоги одиноким та одиноко проживаючим непрацездатним громадянам у доставці продуктів, предметів першої необхідності звертайтеся на «гарячу лінію» департаменту соціального захисту населення Тернопільської облдержадміністрації за телефонами (0352) 522613, 0677206556.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Адреси аптек,де можна ...
Наступна новина: «Джеймстаунський фонд» ...

КОМЕНТАРІ