На Тернопіллі уряд надав можливість першочергово спрямовувати субвенції соціально-економічного розвитку регіонів на боротьбу з COVID-19

На Тернопіллі уряд надав можливість першочергово спрямовувати субвенції соціально-економічного розвитку регіонів на боротьбу з COVID-19

11.04.20 12:14 0 2293
Уряд надав можливість першочергово спрямовувати субвенції соціально-економічного розвитку регіонів на боротьбу з COVID-19.

Відповідні зміни до Порядку та умов надання субвенції соціально-економічного розвитку регіонів закріплені у постанові, яку Кабінет Міністрів прийняв на своєму засіданні 8 квітня.

Ці зміни передбачають, зокрема, першочергове спрямування субвенції на здійснення заходів, спрямованих на боротьбу з коронавірусною інфекцією.

Крім цього, постановою виключається обов'язковість співфінансування з місцевих бюджетів проектів та заходів, що фінансуються за рахунок субвенції.

Таким чином, Уряд надав регіонам додатковий фінансовий інструмент для протидії поширенню коронавірусної інфекції. Завдяки виключенню обов'язкового співфінансування проектів з місцевих бюджетів, субвенція має використовуватись областями ефективніше – відповідно до потреб і пріоритетів, визначених у регіонах.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 10 адмінпротоколів за ...
Наступна новина: На Тернопільщині 20 ...

КОМЕНТАРІ