На Тернопіллі "Вихідні вдома,це – не комендантська година,а відповідальність",- Володимир Труш

На Тернопіллі "Вихідні вдома,це – не комендантська година,а відповідальність",- Володимир Труш

11.04.20 11:14 0 575
Минулі суботу та неділю жителі Тернопільщини дослухались до порад медиків мінімізувати контакти.

За даними поліції, рух транспорту на шляхах області 4 та 5 квітня був значно меншим. На вулиці люди виходили лише в разі необхідності.

Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Володимир Труш звернувся до жителів краю з проханням залишатись вдома.

- Вихідні вдома - це величезна допомога лікарям. Мінімум контактів - мінімум заражень. Це істотний збій у ланцюгу поширення коронавірусної інфекції. Тож прошу вас залишатися вдома, заради себе, своїх рідних, заради України, - сказав очільник області.

Нагадаємо, що 3 квітня комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Тернопільській обласній державній адміністрації рекомендувала органам місцевого самоврядування Тернопільської області запровадити, відповідно до законодавства, додаткові обмежувальні протиепідемічні заходи на період карантину, зокрема щодо пересування та перебування громадян в громадських місцях у період вихідних і святкових днів (з 13 год. суботи до 6 год. першого робочого дня після вихідних (святкових) днів).

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі великодні ...
Наступна новина: Прокуратура Рівненщини ...

КОМЕНТАРІ