Переваги італійської пряжі для ручного в'язання

Переваги італійської пряжі для ручного в'язання

12.04.20 00:52 0 6393

Сьогодні у всьому світі любов до виробів ручної роботи досягла особливої популярності, хоча й без проблем все можна купити в магазині. Ще в давні часи рукоділля було однією з найважливіших галузей ремесла та мистецтва. Багато жінок займаються різними видами рукоділля, які були для них не тільки улюблених хобі, а й засобом унікального заробітку. Одним з найдавніших і найпоширеніших видів рукоділля вважається в'язання. Це одне з найбільш корисних і цікавих занять ось уже безліч століть. Воно являє собою особливу технологію виробництва тканин і полотен з ниток за допомогою спеціальних інструментів. В'язати можна за допомогою спиць, гачка та навіть спеціального в'язального верстата.

У будь-якому випадку, для в'язання використовується пряжа. Вона прядеться з різних ниток, а нитки — з різних волокон. При цьому волокна можуть бути натурального і синтетичного походження, а також мати цілий ряд текстур. На ринку зараз представлений величезний асортимент різноманітної пряжі. Колірна гамма, різноманітний склад, різноманіття підприємств і країн виробництва. Пряжа відомих марок Італії вважається однією з найбільш якісних, і дозволяє в'язальниця створювати модні, красиві та ексклюзивні вироби. Далі, ми розглянемо чому саме італійська пряжа є найкращою. Ну а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину sakwoyag.com.ua, в якому її безпосередньо можна придбати в Україні.

Високотехнологічність

Італійські нитки вважаються одними з найбільш високотехнологічних в усьому світі. Багато майстринь та дизайнерів визнали їх своїми улюбленими та найбільш гідними. Вони відрізняються:

  1. економічністю;
  2. високою зносостійкістю;
  3. неперевершеною кольоровою гамою.

Італійцям вдалося гармонійно поєднати багатовікові традиції виробництва та інноваційні технології. Це подарувало любов і славу італійської продукції. Виробнича культура та організація промисловості Італії значно відрізняється від інших. Тут важко знайти великі фабрики, на які привозитись сировину та процес виготовлення проходить від початку до отримання кінцевого результату.

Технологічний процес поділяється між підприємствами більш вузької спеціалізації. При цьому вони відрізняються використанням високих технологій при виготовленні продукції. Фабрика — це, як правило, і є назвою бренду. Вона закуповує якісну сировину, формує технічні завдання, створює дизайнерські проекти, проводить контроль якості та здійснює реалізацію готової продукції. А ось чесання, обробка, фарбування, скручування волокон здійснюється вже на інших підприємствах.

Таким чином, вдається точно розподілити виробничі завдання і виключити навіть невеликі похибки. Виявлений брак на будь-якій фабриці, дозволяє повернути сировину на попереднє підприємство для заміни. В Італії всі прагнуть виконати роботу якнайкраще, тому можливість отримати неякісну продукцію зводиться до нуля.

Широкий асортимент матеріалів для виробництва

В італійських Альпах вирощують відмінних овець та кіз, яких визнано кращими постачальниками вовни для виготовлення ниток. Шерсть — це один з найкращих натуральних матеріалів для виготовлення пряжі. Особливо цінується кашемір і мериносова шерсть. У колекціях виробників представлено також змішані волокна з:

  • вовни;
  • акрилу;
  • віскози;
  • шовку;
  • льону;
  • бавовни;
  • альпаки;
  • мохеру;
  • люрексових волокон та інші.

Крім цього, навіть використання синтетичних волокон характеризується високою якістю та доступною ціною. Також нитки виготовляються з бамбука, китайської кропиви, мікрофібри й так далі. Все це забезпечує широкі можливості для розробки унікальних матеріалів для в'язання. Для особливо вимогливих покупців пропонуються нитки з елітних видів вовни.

З таким розмаїттям доступних матеріалів можна стати справжнім дизайнером і створювати шедеври ручної творчості. Це обумовлено тим, що у якості сировини для ниток використовуються лише перевірені матеріали високої якості.

Різноманітність фасонних варіантів

Завдяки своєму дизайну, італійська пряжа вважається однією з найцікавіших. Велика колекція і широкий вибір дозволяє рукодільницям правильно підібрати кольори та види пряжі, що грає дуже важливу роль для створення в'язаних речей. Італія пропонує різноманітні приклади модної фасонної пряжі. Нитки можуть продаватися в мотках і бобінах, для ручного в'язання спицями, і в'язання на верстатах, а також гачком.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: За останні два тижні ...
Наступна новина: Переваги покупки сантехніки ...

КОМЕНТАРІ