Рейтинг найпопулярніших будівельних матеріалів

Рейтинг найпопулярніших будівельних матеріалів

13.04.20 14:25 0 3225

На сучасному ринку будівельних матеріалів можна знайти масу різноманітних товарів від різних виробників. Будівельна сфера буде процвітати вічно, тому дана категорія товарів постійно розширять свій асортимент. Сьогодні є товари, які вже перестали бути популярними в будівництві, а ще є матеріали, які використовувалися і використовуватимуться довгі роки, наприклад: щебінь, пісок та цемент, які можна придбати в інтернет-магазині https://concrete.kiev.ua/.

ТОП-5 найбільш популярних будівельних матеріалів

Нині виділяють кілька груп будівельних матеріалів, які мають величезну популярність серед споживачів і мають великий попит:

  1. Отже, у багатьох країнах на першому місці за популярністю стоїть профільований брус. Цілісний брус є міцною, а головне — екологічно чистою сировиною, яку використовують в будівництві. Особливо популярний цей вид будівельного матеріалу в Росії, Україні, Білорусії та Канаді.
  2. На другому місці знаходить ще один вид будівельних матеріалів з дерева, який відрізняється особливою міцністю і є екологічно чистим — це оциліндрований брус. Як правило, він використовується при зведенні бань.
  3. Третє місце в рейтингу посідає цегла. Хоча дерево і є благородною, натуральною сировиною, але без цегли не обходиться практично жодне будівництво. Цей матеріал є дуже довговічним, а споруди з цегли мають естетичний вигляд. Таким чином, попри дорожнечу, цеглу можна помістити на третій рядок нашого рейтингу.
  4. На четвертому місці сьогодні знаходиться пінобетон. На ринку будівельних матеріалів він є воістину революційним відкриттям. Цей термостійкий матеріал має невелику вагу, проте він легкий в монтажі та довговічний. Крім того, ціна пінобетону невисока, тому його все частіше використовують в професійному будівництві.
  5. І замикає п'ятірку лідерів нашого «будівельного хітпараду» — газобетон. Блоки для будівництва з газобетону використовують при зведенні стін. Цей матеріал трохи дорожчий ніж пінобетон, але він вважається більш довговічним і міцнішим.

Висновки

Це найпопулярніші матеріали, які використовуються сьогодні в будівельній сфері. Але не варто забувати, що нові технології не стоять на місці та будматеріали постійно вдосконалюються, а ринок розширює свій асортимент. Нові технології в будівництві просто вражають своєю геніальністю, а часом і простотою.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ