Біткоїн-крани: що потрібно знати?

Біткоїн-крани: що потрібно знати?

14.04.20 21:18 0 2590

З точки зору криптовалюти біткоїн-кран — це веб-сайт, який роздає біткоїни або інші монети. Людина без проблем може заробити безкоштовну криптовалюту виконуючи прості завдання (вводячи капчу, проходячи опитування, граючи в ігри або завантажуючи додатки). У чому сенс роздачі? Все просто: таким чином забезпечується поширення криптовалюти, ну, і власники сайтів отримують чималий дохід.

Типи біткоїн-кранів

Існує 2 основних типи біткоїн-кранів:

  • з моментальним виведенням;
  • з періодичними платежами.

Крани першої групи забезпечує негайне виведення коштів на гаманець. Користувач створює свою власну "шахту" і отримує з неї прибуток. До речі, казино також відносяться до першої групи кранів. Нині портали цієї групи досить поширені. До речі, переглянути список найкращих кранів 2020 року можна на сайті http://mytopfaucets.com/.

Біткоїн-кранів з періодичними платежами також дуже багато. Виведення коштів з них можна робити або щодня, або раз на тиждень. Умови виведення коштів залежать від правил конкретного проекту.

Як вибрати біткоїн-кран?

Тепер, коли відомо, що таке біткоїн-кран, його види та є загальне уявлення про те, як він працює, напевно, виникає логічне запитання: "Як заробити на ньому?".

Почати потрібно з вибору крана. Від того, наскільки вдалий буде вибір, залежить сума доходу. Потрібно враховувати й той факт, що є шахрайські біткоїн-крани, які не виплачують винагороду своїм користувачам.

Також не варто обмежувати вибір одним, єдиним краном, інакше можна серйозно загальмувати швидкість заробітку, і буде потрібно дуже багато часу, щоб отримати хоч якийсь дохід.

При виборі кранів варто звертати увагу на наступні критерії:

  1. пропоновану кількість сатоші;
  2. частоту виплат;
  3. мінімум для виводу активу;
  4. бонуси;
  5. репутація.

Якщо сайт стверджує, що готовий платити половину біткоїнів в день, то будьте впевнені — це шахрайство.

Щоб уникнути обману, необхідно ретельно вивчати крани, більше читати відгуків користувачів про нього. Так що, в першу чергу цікавтеся, скільки вам заплатять за один «клік».

Інший «розвод» пов'язаний з мінімальним виведенням коштів: іноді він настільки великий, що просто нереально досягти необхідної величини для виведення винагороди. Майте це на увазі!

Обов'язково цікавтеся, чи є бонуси, і які саме. Так, вони бувають. Наприклад, такі як реферальна комісія за залучення нових клієнтів.

Дуже важливо шукати посилання на конкретний біткоїн-кран виключно на «живих» форумах з реальними гілками, інакше вам легко підкинуть скам-сайт. Краще зупинитися на сервісах, які успішно працюють не менше 6 місяців.

Коли ви виберете 4 або 5 авторитетних сайтів і додатків, далі потрібно визначити ротацію кожного з них. На це потрібен час, зате потім вам не буде про що турбуватися; все буде залежати від вашої активності.
Ошибка

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Что нужно знать о ...
Наступна новина: Передовые материалы в ...

КОМЕНТАРІ