Електричні пастки для комах: що потрібно знати?

Електричні пастки для комах: що потрібно знати?

15.04.20 14:24 0 3025

Комари й тому подібні комахи можуть зіпсувати довгоочікувану відпустку далеко від галасливого міста. Докучливі комахи поширюють небезпечні інфекції, а їх укуси викликають появу свербіння та набряків на тілі дітей і дорослих, провокують розвиток алергічної реакції, змащуючи тим самим позитивне враження від спілкування з природою. Виробники пропонують багато різних речовин і пристроїв, які зводять до мінімуму негативний вплив небезпечних комах. Електрична пастка для комах від онлайн магазину Insect-Killer - це один з найефективніших і найбезпечніших винаходів, які можуть врятувати людину від укусів комах, як вдома, так і на природі.

Електричні пристрої для знищення комарів та інших шкідливих комах працюють за одним і тим же принципом. Заманюють паразитів в місце, з якого вони не в змозі вибратися. Усередині комаха вмирає через дію електричного розряду, інтоксикацію або зневоднення.

Види електричних пасток для комах

На ринку представлені такі типи електричних пасток для комах:

  • З лампами, які випромінюють ультрафіолетове світло. Вони приваблюють комах своїм світлом. Комарі торкаються металевої пластини, яка знаходиться під високою напругою і гинуть від електричного струму. Пастки є повністю безпечними для людей і домашніх тварин, так як не виділяють ніяких шкідливих запахів і спрямовані тільки на знищення комах. Щоб збільшити ефект адаптації, застосовуються безпечні атрактанти, що імітують запах людського тіла.
  • З вентилятором всередині, який як пилосос, втягує комарів, мух та інших комах, що наближаються до пастки. Пристрій приваблює світлом лампи, і невеликою кількістю вуглекислого газу, що нагадує запах людської шкіри.
  • Які випромінюють вуглекислий газ. Такий пристрій має лампу, вироблену за спеціальною технологією, яка виділяє вуглекислий газ і імітує тепло, що випромінюється від всіх теплокровних тварин, а також людей.

Всі пристрої працюють на принципі випромінювання світла, тепла та викидів вуглекислого газу. Моделі оснащені металевою сіткою з дрібними осередками. Пристрої відрізняються один від одного оригінальним зовнішнім виглядом, завдяки чому відмінно вписуються в будь-який інтер'єр. Пристрої, оснащені LED-лампою, можуть виконувати функцію нічника. Яскравість їх світіння регулюють спеціальні перемикачі. Більшість моделей вуличних пасток для комарів виглядають, як світильник. Такі лампи-пастки приваблюють комах вуглекислим газом і руйнують їх за допомогою вбудованого нагрівача.

Переваги електричних пасток для комарів

Використання електричних пасток характеризується цілим арсеналом позитивних аспектів, серед яких найбільш важливими є:

  • тиха робота;
  • відсутність сторонніх запахів;
  • простота та легкість обслуговування;
  • економне споживання енергії;
  • безпека;
  • надійність;
  • доступна ціна.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ