Що таке будівництво «під ключ»?

Що таке будівництво «під ключ»?

15.04.20 23:40 0 2090

Якщо Ви вирішите побудувати будинок, баню або котедж, то точно зіткнетеся з таким поняттям, як будівництво «під ключ». Дехто не зовсім розуміє, що воно включає, а дехто може тільки здогадуватися. Тому в даній статті докладно розглянемо, що з себе представляють будинки під ключ. Ну а розповість нам про це співробітник компанії ДрімДім, яка безпосередньо займається будівництвом будинків «під ключ» у Львові.

Будівництво «під ключ»: що потрібно знати?

Коли будівельні компанії пропонують побудувати будинок під ключ, це означає, що забудовник надає клієнту послуги починаючи від проектування і закінчуючи видачею ключів від будинку, який повністю готовий до проживання. Таким чином, при укладенні договору ви погоджуєте з компанією кожен етап будівництва, потім вона вже переходить до виконання замовлення.

Незалежно від того, чи плануєте ви будівництво будинку з клеєного бруса, профільованого бруса, цегли чи газобетону — коло проблем однакове. Саме тому послуга будівництва «під ключ» користується величезним попитом. Клієнти значно частіше хочуть отримати від однієї будівельної компанії всі види робіт. А також це відмінна можливість уникнути будь-яких проблем, які пов'язані з фізичною працею. У будівельних компаній вже є налагоджена система закупівлі матеріалів, транспортування будівельних деталей, вивезення сміття і так далі. Компанія бере всю роботу на себе, та й зробити це їм значно простіше, адже у них є зв'язки та компанії-партнери, які зроблять це швидко, дешево та якісно.

Будівництво «під ключ» охоплює:

  • Розробку проекту майбутнього будинку.
  • Складання кошторису на основі проекту, в якій враховані всі необхідні матеріали та роботу будівельників.
  • Підготовку документації та збір дозволів, які потрібні з різних інстанцій.
  • Закупка будівельних матеріалів.
  • Монтаж фундаменту та його гідроізоляцію.
  • Збірку коробки будинку, зведення стін і перекриттів.
  • Монтаж покрівлі.
  • Утеплення споруди.
  • Проведення інженерних комунікацій (опалення, водопровід, електрика, каналізація), установку сантехніки та освітлення.
  • Проведення всіх видів оздоблювальних робіт, монтаж вікон і дверей.

Передбачається, що після здачі будинку замовнику, він зможе відразу в'їжджати в будинок, який вже має все необхідне для комфортного проживання. Послуга зведення будівель «під ключ» - це відмінний варіант для людей, у яких мало вільного часу та вони зайняті на роботі, у яких немає часу вирішувати питання, що постійно виникають в процесі будівництва. До того ж, будівельні компанії мають досвід у вирішенні будь-яких проблем, що стосуються будівництва. Вони це зроблять професійно, якісно та швидко.

Переваги будівництва «під ключ»:

  • Економія часу і сил. Будівельна компанія забезпечить вас всім необхідним, виконає всі роботи та проконтролює процес.
  • Економія коштів. Комплексне будівництво вийде дешевше, бо будівельні компанії мають оптові знижки на закупівлю певних матеріалів або замовленні послуг.
  • Компанія-забудовник гарантує професійну роботу будівельників і якість на всіх етапах будівництва.
  • Укладення договору, згідно з яким компанія надає гарантії. Якщо у вас виникають проблеми або ви виявляєте невідповідність будь-яким нормам, тоді вам достатньо звернутися в будівельну компанію, з якою ви укладали договір.

Таким чином, будівництво під ключ дає багато переваг, а головне — забезпечить вам спокій під час будівництва. Всі питання, клопоти та проблеми, що виникають в процесі, будуть вирішені. Будівельна компанія бере відповідальність за виконання всіх робіт, підтверджуючи це гарантіями. Вам необхідно тільки затвердити проект і прийняти роботу.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: 3 переваги спінінгів з ...
Наступна новина: Прокуратурою повідомлено ...

КОМЕНТАРІ