Жителю Рівненщини,який підозрюється у вчиненні дорожньо-транспортної пригоди у якій загинув пішохід обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою

Жителю Рівненщини,який підозрюється у вчиненні дорожньо-транспортної пригоди у якій загинув пішохід обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою

16.04.20 08:57 0 549
За процесуального керівництва прокуратури області повідомлено про підозру 43-річному жителю смт. Володимирець у вчиненні дорожньо-транспортної пригоди, внаслідок якої загинув пішохід ( ч. 2 ст. 286 КК України).

Слідчим суддею за результатами розгляду клопотання прокуратури області 14.04.2020 чоловіку обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Як уже повідомлялося у засобах масової інформації, 12.04.2020 близько 18 год 30 хв. вказана особа, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, під час керування легковим автомобілем AUDI A6, рухаючись однією з вулиць смт. Володимирець допустив наїзд на жінку похилого віку, яка йшла в попутному напрямку.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди потерпіла загинула на місці події.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими СУ ГУНП в Рівненській області.

Примітка: відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Вірменії надзвичайний ...
Наступна новина: Тернопілля: в області ...

КОМЕНТАРІ