Карантинні правила у Тернополі на Великдень: звертаємо особливу увагу

Карантинні правила у Тернополі на Великдень: звертаємо особливу увагу

18.04.20 09:44 0 843
На період Великодніх свят закликаємо усіх тернополян дотримуватися карантинних заходів, щоб зустріти світле свято Христового Воскресіння здоровими.

Задля запобігання поширення COVID-19, оперативний штаб прийняв ряд важливих рішень:

* Заборонити на час дії карантину масове відвідування кладовищ, розташованих на території Тернопільської міської територіальної громади, а також проведення масових поминальних відправ тощо.

* На період Великодніх свят на період дії карантину священнослужителям необхідно дотримуватися вимог протиепідемічних заходів та рекомендацій Предстоятелів Церков.

Нагадаємо, відповідно до погоджень з керівниками церков, під час проведення Богослужінь у всіх храмах необхідно дотримуватися наступних правил: трансляція онлайн, у храмі може бути не більше 10-ти осіб, серед яких священник, прислужник, дяк і особи, які технічно обслуговують Богослужіння та забезпечують онлайн-трансляцію. Обов’язковою умовою є носіння захисних масок чи респіраторів.

Тож закликаємо усіх вірних долучатися до спільної молитви напередодні та у день святкування Воскресіння Господнього виключно через засоби відеотрансляції з метою запобігання поширенню коронавірусу на території Тернопільської громади.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ