Загалом у Тернополі на COVID-19 захворіли 26 пацієнтів. Детально про епідеміологічну ситуацію

Загалом у Тернополі на COVID-19 захворіли 26 пацієнтів. Детально про епідеміологічну ситуацію

18.04.20 12:48 0 3069
На засіданні оперативного штабу традиційно обговорили стан епідеміологічної ситуації в м. Тернополі та області щодо захворюваності на COVID-19. Лікар – епідеміолог Володимир Паничев надав статистику захворюваності станом на 17 квітня 2020 року.

На 10 ранку кількість підозр становить загалом 682, з них - 43 випадки зафіксовано за останню добу. За результатами досліджень загалом підтверджено 353 випадки захворювання COVID-19, у т.ч. за останню добу - 20 нових випадків. В цілому кількість осіб, що одужали - 25, у т.ч. за останню добу - 7.

«Враховуючи усі показники на 100 тис. населення, серед хворих 33,9 випадки в області, у місті - 11,8. Позитивним є те, що у віковій групі ризику, а саме людей у віці старше 65 років, показник захворюваності набагато нижчий, ніж в області, така ж ситуація і серед дитячого населення. Загальна тенденція реєстрації випадків є незмінною і знаходиться в межах 20- 25 випадків», - зазначає Володимир Паничев.

Як розповідає начальник відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення Василь Даньчак, на 37 – й день карантину в м.Тернополі, загалом під початку епідемії коронавірусу COVID-19 підтвердили у 26 тернополян. 23 з них добре себе почувають і перебувають на амбулаторному лікуванні – вдома, ще троє тернополян – проходять лікування в Тернопільській лікарні швидкої медичної допомоги. Всього у Тернополі на самоізоляції перебуває 561 людина. У Тернопільській міській лікарні № 3, яка визначена місцем обсервації, на перебуває 7 пацієнтів.

«Вікова структура осіб, що захворіли, у віці 30 - 49 років. Важких пацієнтів немає, немає також тих, хто потребує підключення до апарату штучної вентиляції легень», - додає Василь Даньчак.

До слова, лікарні Тернополя забезпечені усіма необхідними засобами захисту на 30 – 60 днів, про точну кількість можна прочитати тут.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: освячені ...
Наступна новина: Почему стоит перейти на VPS ...

КОМЕНТАРІ