За два дні у Тернополі складено 3 адмінпротоколи і перевірено близько 3 тис. траспортних засобів

За два дні у Тернополі складено 3 адмінпротоколи і перевірено близько 3 тис. траспортних засобів

18.04.20 08:07 0 542
Від початку карантину у Тернополі спостерігається збільшення звернень на лінію «102» про вчинені правопорушення.

Так, у період з 15 по 16 квітня надійшло 218 повідомлень громадян, з них 30 – щодо порушень карантинних заходів. Серед них: 8 – про відсутність засобів індивідуального захисту, 7 – скупчення людей, 5 – порушення встановлених обмежень чи заборон, 3 – функціонування закладів, 3 - конфлікти, 2 – порушення правил карантину, 2 – інформація про підтвердження коронавірусної інфекції.

Через відсутність засобів індивідуального захисту на трьох жителів міста тернопільські патрульні склали протоколи про адміністративне правопорушення. (ст.44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення).

На КПП, що функціонують при в’їзді у місто, впродовж 15-16 квітня поліцейські спільно з медиками та рятувальниками перевірили 2900 транспортних засоби, з них: іногородніх - 1300, з Тернопільської області – 1000, вантажних – 377, з іноземною реєстрацією – 310. Після проведення температурного скринінгу, підвищеної температури тіла у водіїв чи пасажирів не виявлено.

До слова, у період Великодніх свят 15 карантинних постів, що встановлені на в’їзді у Тернопільську область, функціонуватимуть цілодобово. Наразі розглядається можливість щодо цілодобової роботи і чотирьох контрольно-пропускних пунктів, які розміщені на в’їзді у Тернопіль. Відповідна інформація буде надана додатково.

Звертаємося до тернополян з проханням відповідально віднестися до встановлених карантинних заходів і обмежити пересування у вихідні та святкові дні.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині разом із ...
Наступна новина: Журналістку відштовхнули ...

КОМЕНТАРІ