Як вибрати журнальний столик?

Як вибрати журнальний столик?

21.04.20 20:59 0 2386

Облаштовуючи будинок, ми завжди намагаємося зробити його зручним, затишним, привабливим, а це значить, що важливо продумати всі дрібниці, а не тільки знайти загальне стилістичне рішення. Втім, навіть завершений інтер'єр іноді хочеться доповнити та часто — журнальним столиком. Далі, ми розглянемо основні різновиди журнальних столиків. Ну а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину bc-stol.ua, якому їх безпосередньо можна придбати з доставкою по Україні.

Види журнальних столиків

Сьогоднішній асортимент меблів дозволяє знайти варіант, який підходить і за якістю, і за зовнішнім виглядом, і за вартістю. Вибір залежить від довірених журнальному столику функцій:

  1. підставка для вази, статуетки або новорічної ялинки;
  2. місце зберігання пульта від телевізора і всяких дрібниць;
  3. сервірувальна (для чаювань та ін.);
  4. місце для прийому їжі;
  5. для книг і журналів і т. д.

Від передбачуваного функціонала залежить тип журнального столика:

  • Мініатюрний обідній стіл. Він відрізняється від звичайного тільки зменшеними розмірами, а в іншому все як завжди: кругла, овальна, квадратна або прямокутна стільниця, 1 центральна опора або 3-4 ніжки. Прикладом може послужити практичний стіл у класичному стилі з витонченими гнутими ніжками та гладкою поверхнею стільниці, на якій зручно розміщувати будь-які предмети.
  • Придиванний журнальний столик. Нерідко виконується у вигляді літери «П», тільки перевернутої, як би покладеної на бік. У нього є додаткова поличка, він досить місткий, може бути забезпечений ящиками, що закриваються. Дуже зручно, якщо в будинку є тварини та маленькі діти, для яких дрібні предмети можуть бути небезпечні. Такий стіл повинен легко присуватися впритул до дивана, тому не може бути вище нього.
  • Трансформери. Якщо кімната невелика або просто немає бажання захаращувати простір зайвими меблями, прекрасним рішенням стане виріб, в якому легко змінити висоту або розмір стільниці.
  • Консоль. Це вузький, який займає мало місця стіл. Він дуже зручний для роботи, наприклад, з ноутбуком. Шухлядки та поличка дозволять заховати записи та документи від сторонніх, навести ідеальний порядок. Водночас консоль можна використовувати в якості підставки або піддзеркального столика в передпокої чи спальні.
  • Столик-вітрина. Призначений для демонстрації дрібних предметів, які були привезені з подорожей (сувенірів, невеликих статуеток, колекцій всіляких рідкостей, фотографій і т. д.). Стільниця в такого роду моделях виготовляється зі скла, під яким розташований невеликий ящик.
  • Декоративний журнальний столик. Нерідко це вироби ручної роботи, з вишуканою різьбою або інкрустацією (металом, перламутром), з поверхнею, оформленої в техніці маркетрі. Такі меблі призначені для прикраси інтер'єру, вона рідко використовується в утилітарному плані - нею воліють милуватися. Однак є цілком функціональні моделі, здатні прикрасити будь-який класичний інтер'єр.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ