Жителю Рівненщини,який підозрюється у вчиненні дорожньо-транспортної пригоди у якій загинула малолітня дитина обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою

Жителю Рівненщини,який підозрюється у вчиненні дорожньо-транспортної пригоди у якій загинула малолітня дитина обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою

22.04.20 08:00 0 519
За процесуального керівництва прокуратури області повідомлено про підозру 38-річному жителю м. Рівне у вчиненні дорожньо-транспортної пригоди, внаслідок якої загинула малолітня дитина (ч. 2 ст. 286 КК України).

Слідчим суддею за результатами розгляду клопотання прокуратури області 20.04.2020 чоловіку обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Як уже повідомлялося у засобах масової інформації, 18.04.2020 близько 16 год 17 хв. вказана особа, під час керування легковим автомобілем BMW 520I, рухаючись по автомобільній дорозі, де організовано рух по колу, зі сторони с. Великий Житин, Рівненського району не надав перевагу у русі автомобілю ВАЗ – 2106, яким рухався по головній дорозі та допустив з ним зіткнення.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди пасажири автомобіля ВАЗ – 2106 - малолітня дитина, 2019 року народження, загинула на місці події, її матір отримала тілесні ушкодження та госпіталізована до медичного закладу.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими СУ ГУНП в Рівненській області.

Примітка: відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Південній Кореї не ...

КОМЕНТАРІ