З 21 квітня Почаїв на Тернопільщині закритий

З 21 квітня Почаїв на Тернопільщині закритий

22.04.20 08:09 0 547
Заборонити в'їзд та виїзд до міста Почаєва Кременецького району з 10.00 год. 21 квітня 2020 року вирішили на позачерговому засіданні районної комісії з питань техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій під керівництвом першого заступника голови Кременецької райдержадміністрації В'ячеслава Онишкевича.

З 21 квітня у Почаїв матиме змогу заїхати з відповідними перепустками лише спецтранспорт, який впливатиме на забезпечення життєдіяльності міста.

«Протягом останньої доби хворих на СOVID-19 збільшилося на 13 осіб, жителів Почаєва. Зважаючи на порушення карантинних умов під час богослужінь на території цього міста, відбулося засідання комісії з питань техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій. Комісія прийняла рішення про введення режиму заборони в'їзду/виїзду з міста, — повідомив В'ячеслав Онишкевич. — Для посилення патрулювання на контрольно-пропускних пунктів залучаються військовослужбовці Кременецького військового комісаріату, а особовим складом Кременецького районного відділу ДСНС України в Тернопільській області буде забезпечена дезінфекція транспортних засобів».

Жителів Почаєва, які на даний час перебувають за межами рідного міста просять у терміновому порядку повернутися додому Натомість гостям Почаєва рекомендують якнайшвидше залишити його.

Лише суворе дотримання карантинних обмежень зможе зупинити різке зростання випадків коронавірусної інфекції.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Південній Кореї не ...
Наступна новина: Українські полярники ...

КОМЕНТАРІ