Правоохоронці дбали про безпеку жителів Тернополя під час святкових богослужінь

Правоохоронці дбали про безпеку жителів Тернополя під час святкових богослужінь

22.04.20 11:03 0 1364
З метою уникнення поширення коронавірусної інфекції на території Тернопільської громади та недопущення порушення громадянами карантинних заходів, правоохоронці у період Великодніх свят несли службу в посиленому режимі біля тернопільських храмів.

До спільного патрулювання міста були залучені працівники ГУНП в Тернопільській області, Тернопільського відділу поліції, військовослужбовці та інспектори муніципальної інспекції. Зокрема, щоденно здійснювалося несення служби у 46-ти спільних піших патрулях та трьох автомобільних.

Як повідомляють правоохоронці, релігійні заходи у місті проводилися відповідно до встановлених обмежень, а під час святкових богослужінь тернополяни здебільшого дотримувалися правил карантину та перебували у засобах індивідуального захисту. А ті жителі міста, у яких були відсутні маски чи респіратори, отримували їх від правоохоронців. Адже основний акцент у роботі поліцейських, як і раніше, був направлений на проведення профілактично-роз’яснювальної роботи.

Загалом у період Великодніх свят правоохоронці склали 9 адмінпротоколів та 8 людей направлено на обсервацію у міську лікарню №3.

На КПП, що розміщені на в’їзді у місто, з 17 до 20 квітня перевірено 6821 транспортний засіб, з них: 3366 - іногородні автомобілі, 2304 - з Тернопільської області, 502 вантажівки та 649 транспортних засобів на іноземній реєстрації. Підвищеної температури тіла у водіїв не виявлено. Працівниками патрульної поліції складено 5 адміністративних протоколів за порушення карантину (ст.44-³ АП).

Відповідна робота проводитиметься і надалі.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Стрілянина у Канаді: ...
Наступна новина: Королеві Великої Британії ...

КОМЕНТАРІ