Великдень 2020: Як Юлія Саніна з THE HARDKISS,Неля Шовкопляс і вся Україна пекли паску за рецептом Руслана Сенічкіна

Великдень 2020: Як Юлія Саніна з THE HARDKISS,Неля Шовкопляс і вся Україна пекли паску за рецептом Руслана Сенічкіна

22.04.20 12:46 0 4367

Напередодні Великодня ведучий ранкової програми Сніданок з 1+1 Руслан Сенічкін на своїй сторінці в Facebook поділився рецептом смачної Паски-Крафін, яка стала окрасою святкового столу для багатьох українців. Також ведучий познайомився з 12-річним кулінаром, який приготував паски за його рецептом.

Паска-Крафін стала бестселлером серед рецептів не тільки для глядачів 1+1, але і для українських зірок. Вокалістка гурту THE HARDKISS Юлія Саніна на своїй сторінці в Instagram продемонструвала процес підготовки до Великодня, а паски випікала за рецептом Руслана Сенічкіна.

Руслане, щоб ти розумів, моя перша паска - сьогодні з тобою. Побажай мені успіхів

, - сказала в stories Юлія.

Колега Руслана і ведуча Сніданок з 1+1 Неля Шовкопляс буквально застрибнула в останній передвеликодній вагон і взялася до випікання Пасок-Крафін. Неля вважає, що при випіканні пасок важливо не тільки правильно змішувати всі інгредієнти, а й мати в голові світлі думки, позитивний намір і читати молитву.

Субота. Вечір. І я нарешті починаю готуватися до Великодня. Маю надію, що все вийде. А поки хочу привітати вас з Великоднем. Бережіть себе і свою родину. Зберігайте спокій в душі та в серці. Залишайтесь вдома

, - сказала Неля.

До випікання смачної Паски-Крафін приєдналися і зовсім юні кулінари. Руслан Сенічкін особисто зателефонував 12-річному Сергію Таргонському з Харкова. Раніше хлопчик був байдужим до кулінарії. Однак, пристрасть до експериментів заохотила його відтворити рецепт Паски-Крафін від Руслана Сенічкіна. Сергій вперше випікав паски, а досягти довершеного результату йому допомагала мама.

В нашому рецепті було все те ж саме, що і у вас в програмі. Але моя мама додала ще шматочки шкірки апельсину

, - прокоментував Сергій.

Таке враження, що до випікання Паски-Крафін долучилась вся країна. Глядачі пекли паски, викладали їхні фото в сторіс у супроводі слів-подяки за смачний рецепт і тегали Руслана Сенічкіна. Ведучий безмежно радий, що йому вдалося порадувати таку велику кількість українських родин.

Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Через сіті-бот «Назар» ...
Наступна новина: Nissan Qashqai в версии ...

КОМЕНТАРІ