Вулкан — краще,що є на ринку човнів

Вулкан — краще,що є на ринку човнів

22.04.20 15:16 0 3185

В надувних човнах Vulkan під мотор зібрано все найкраще, для забезпечення комфорту і безпеки на рибалці, полюванні або відпочинку. Нумо розгляньмо їх особливості. Ну а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину www.vselodki.com.ua, в якому їх безпосерендьо можна придбати в Україні.

Особливості човнів Vulkan:

  • Всі надувні човни Вулкан під мотор зроблені з високоякісного 5-шарового ПВХ щільністю от 1100 гр / м². Матеріал еластичний і дуже щільний. Шви склеєні стик в стик, що є показником високого рівня (вони мають високі механічні показники на "на зрушення"). Крім того, шви додатково запаяні, що додає особливої міцності.
  • Надувні човни Vulkan мають ергономічний дизайн, який дозволяє використовувати їх в різних ситуаціях.
  • Ніс надувного човна піднятий та загострений, що дозволить пройти самий важкопрохідний маршрут, і спокійно йти "проти хвилі". Саме ця перевага дасть Вам можливість проходити очерети. Ніс човна буде розсовувати, а не приминати траву. Адже саме в очеретах найчастіше навесні стоїть великий короп, плотва та карась. Значить для кращого лову, шукати велику рибу слід саме там. До того ж, піднятий ніс значно скоротить витрату енергії на великих швидкостях.
  • Привальний брус захистить борт від небажаних зіткнень. Таке пристосування є на кожній моторному човні Вулкан. Крім того, привальний брус буде виконувати функції бризковика, що відмінно допоможе вам при швидкому русі.
  • Буксирне кільце, дозволить з легкістю підняти човен на берег. Крім нього надувний човен Вулкан має ручки на бортах, що надає додаткової зручності її власнику.
  • Сидіння або банки на надувних човнах Vulkan пересувні, кріпляться на спеціальних рейках. Як результат, Ви без проблем зможете відрегулювати сидіння під свій зріст. Зручне положення тіла під час веслування, допоможе зберегти Ваші сили для походу на далекі відстані.
  • Дно в човнах Вулкан зроблено з того ж самого ПВХ, що і стінки бортів. Щільність ПВХ от 1100 гр / м², а дна 1300 гр / м² у моторних човнів, і 950 гр / м² борту, 1100 гр / м² дно у гребних човнів досить висока. Її досить складно пошкодити при пересуванні.
  • На днище моторних човнів Вулкан, напаяний привальний брус, який додатково захистять човен від пошкоджень. Крім того, він виконує роль рейок під час руху човна по ґрунту.
  • Клапана для надування човнів вставлені з внутрішньої сторони бортів. Їх кількість відповідає кількості балонів. Кожен клапан герметично закривається кришкою, що дає можливість уникнути попадання в нього води.
  • Надувні човни під мотор Vulkan обладнані вбудованим транцем або кріпленням під навісний транець. В останньому випадку прикріпити навісний транець можна досить швидко і надійно, завдяки посиленим кріпленням. Так само у продажу є надувні човни зі стаціонарним транцем.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Nissan Qashqai в версии ...
Наступна новина: Высококачественная кабельно ...

КОМЕНТАРІ