Як здійснити швидкий обмін і вивід біткоїнів?

Як здійснити швидкий обмін і вивід біткоїнів?

22.04.20 19:00 0 2061

З появою біткоїнів і їх широким розповсюдженням у багатьох користувачів виникло питання, де їх можна поміняти на звичайні гроші. Декого також цікавить, де можна придбати біткоїни. Для цих цілей підійде обмінник криптовалют, наприклад, https://letspay.me. Ці сервіси, які займаються швидким обміном біткоїнів на ліквідну валюту. Крім того, на них також можна ще й купити криптовалюту.

Швидкий обмін біткоїнів

Кошти, отримані від обміну, можна виводити на пластикові карти банків або ж здійснювати обмін криптовалюти на електронні гроші. Все це входить у функції обмінників. На сервісі letspay.me обмін криптовалюти відбувається швидко, просто та максимально надійно. Не потрібна тривала реєстрація, все що необхідно - це біткоїн-гаманець і пластикова карта будь-якого банку.

Зареєстровані користувачі можуть з легкістю управляти біткоїнами на сайті. Сервіс надає своїм клієнтам тільки найнеобхідніші функції. На даний момент однією з них є обмін біткоїнів. Звичайно, завжди можна вдатися до допомоги якої-небудь біржі. Однак тут можуть критися свої мінуси, наприклад, комісії, про які клієнту заздалегідь не відомо. При співпраці з сервісом letspay.me відсутні будь-які приховані комісії, сума виведених грошей завжди відома користувачеві. З цієї причини з онлайн-обмінником співпрацюють більшість трейдерів.

Переваги онлайн-обмінника

Розглянемо головні переваги онлайн-обмінників:

  • Можна вивести біткоїни та багато інших криптовалюта на гаманці найвідоміших платіжних систем і на карти банків. Також доступний вивід btc на приват.
  • Можна придбати, продати, обміняти біткоїни та інші криптовалюта.
  • Обмін проводиться у всіх напрямках і в автоматичному режимі.
  • Для клієнтів системи передбачений найвигідніший курс.
  • Сервіс та технічна підтримка доступні клієнтам в режимі 24/7.
  • Є дуже вигідна бонусна та партнерська програма.
  • Сервер є виділеним і захищеним, тому співпраця буде максимально безпечною.
  • Акаунти користувачів закриті від пошукових систем, тому персональна інформація буде надійно захищена.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: Газонокосарка: як вибрати?

КОМЕНТАРІ