Прокуратурою Рівненщини повідомлено про підозру колишньому керівнику одного з державних підприємств області за привласнення майна на суму понад 600 тис.грн.

Прокуратурою Рівненщини повідомлено про підозру колишньому керівнику одного з державних підприємств області за привласнення майна на суму понад 600 тис.грн.

23.04.20 08:03 0 562
За процесуального керівництва прокуратури Рівненської області 22.04.2020 повідомлено про підозру колишньому керівнику одного з державних підприємств північних районів області за фактом привласнення майна підприємства в особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 191 КК України).

За версією слідства, підозрювана особа, у 2018 році, будучи керівником державного підприємства лісового господарства, зловживаючи своїм службовим становищем, з корисливих мотивів, з метою незаконного збагачення, здійснив привласнення майна цього підприємства.

Протиправними діями вказаної службової особи завдано збитків на суму понад 600 тис.грн.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими слідчого управління Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Хмельницькому за оперативного супроводу співробітників управління стратегічних розслідувань в Рівненській області ДСР Національної поліції України, у якому на даний час проводяться усі необхідні слідчі дії з метою встановлення усіх обставин вчинення вказаного злочину. Наразі вирішується питання про обрання особі запобіжного заходу.

Довідково: за скоєне особі загрожує покарання у вигляді від семи до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі уряд ...
Наступна новина: Ціна нафти Brent впала до ...

КОМЕНТАРІ