«Нова газета» опублікувала нові дані про вбивство цивільного в Сирії,в якому звинувачує «ПВК Вагнера»

«Нова газета» опублікувала нові дані про вбивство цивільного в Сирії,в якому звинувачує «ПВК Вагнера»

23.04.20 09:36 0 722
Російська «Нова газета» опублікувала відеокадри, на яких, пише видання, зображені учасники так званої «ПВК Вагнера» з відрізаною головою своєї жертви – жителя Сирії, якого перед смертю жорстоко катували.

У публікації названі ім'я і прізвище одного з імовірних учасників знущань: Станіслав Дичко, 1990 року народження. За даними «Нової газети», він з 2016 року перебуває в списку бійців «ПВК Вагнера».

Матеріал опублікований під заголовком «Головорізи 2.0». Він починається нагадуванням «Нової газети» про те, що пів року тому журналісти цього видання вже розповідали про злочин, ймовірно скоєний кількома найманцями «групи Вагнера». Представлені раніше документи, як заявляє газета, доводили, що тортури, вбивство і подальше знущання над тілом здійснені на території Сирії російськими громадянами.

Редакція повідомляє, що досі ані прокуратура Росії, ані Слідчий комітет не виявили інтересу до цього злочину. «Ми змогли отримати більш повну версію відео, на якому відображена розправа. Можливо, нові дані переконають правоохоронців, що скоєно злочин проти людяності». Журналісти вважають, що на публікацію має відреагувати Слідчий комітет Росії.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Курс валют на 23 квітня: ...
Наступна новина: В Тернополі у зв’язку із ...

КОМЕНТАРІ