Проста та надійна сітка рабиця від виробника Plit

Проста та надійна сітка рабиця від виробника Plit

24.04.20 07:53 0 4784

Бажаєте відгородити зелену територію, щоб захистити її від непроханих гостей? В такому разі ідеально підійде сітка рабиця. Це є вид сплетіння металевого дроту особливим чином. Цей неповторний будівничий матеріал не просто є дуже популярним, але й має широке використання у побуті. Звідки така цікава назва? Вона походить від прізвища німецького будівельника Рабиць, який першим використав таку сітку для того, щоб зміцнити стіну під штукатуркою. З часом, область використання сітки розширювалася, а зараз її використовують для огорожі.

Надійність та простота сітки

Сітка для огорожі є металевим полотном, що виготовляється за допомогою спеціального верстата. Для цього використовується переплітання плоских дротяних спіралей. Комірка може відрізнятися за своєю формою. Наприклад, бути квадратною або ромбовидною.

Які типи дроту нині активно використовуються?

  1. Дріт з оцинкованої сталі. Є одним з найдешевших варіантів, а завдяки оцинковці суттєво покращується антикорозійна властивість матеріалу. Така сітка довгий час не змінює свого початкового зовнішнього вигляду, а також мінімум двадцять років не покривається іржею.
  2. Дріт на основі низько вуглецевої сталі. Така модель є найменш довговічною, проте також найдешевша з усіх. На жаль, така сітка для огорожі швидко піддається ржавінню та втрачає той вигляд, що мала в самому початку експлуатації.
  3. Сітка з дроту покритого полімерами є найдорожчою з усіх видів. Ціна підвищується завдяки шару полівінілхлориду. Така особливість дозволяє дроту отримувати корисні властивості. Наприклад, стійкість до наднизьких температур або до ультрафіолетового випромінювання. Саме тому така модель є дуже довговічною. Як підтверджують експерти, сітка з дроту полімерного покриття прослужить його власнику більшу частину століття. А найголовніше, що користуючись послугами компанії ПЛІТ, клієнт може обрати будь-який колір, який ідеально буде вписуватись в пейзаж території.

І це не всі види сітки рабиця. Кожен з видів має свої особливі переваги та недоліки. Звертаючись до спеціалістів, замовник отримує комплексну консультацію стосовно того, який саме тип дроту для сітки потрібний. ПЛІТ це надійний виробник сітки для огорожі, саме тому клієнт отримає все якісно, швидко та дешево.

Для того, щоб замовити необхідні матеріали, достатньо лише зателефонувати за номером, що вказаний на сайті. І це дозволить отримати необхідну кількість сітки з індивідуальним замовленням.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Женщины в современной ...
Наступна новина: Як вибрати постільну ...

КОМЕНТАРІ