МОН пояснив,як і коли відбуватиметься ЗНО 2020

МОН пояснив,як і коли відбуватиметься ЗНО 2020

25.04.20 08:34 0 562
Зовнішнє незалежне оцінювання у 2020 році пройде з дотриманням соціального дистанціювання і з використанням засобів індивідуального захисту, повідомляє Міністерство освіти і науки.

За даними МОН, дати проведення ЗНО залежатимуть від завершення карантину. Якщо карантин завершиться до початку червня, основна сесія тестування пройде між 25 червня і 17 липня. Якщо карантин триватиме до початку серпня, ЗНО відбудеться з 17 серпня до 4 вересня. Вступна кампанія в українських університетах також відповідно зміниться.

«В умовах епідемії проведення ЗНО є набагато безпечнішим, ніж вступні іспити в університетах. Більшість учасників складають ЗНО за місцем проживання, тому їм не потрібно їхати в інше місто чи область. Натомість для складання вступних іспитів навпаки більшості вступників та їхнім батькам доведеться по кілька разів їздити в інші міста, що в рази збільшить кількість переміщень по країні. Водночас вступні іспити зазвичай збирають набагато більшу кількість людей в аудиторіях, ніж під час ЗНО», – заявив заступник міністра Єгор Стадний. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: «Це виклик для вчителів»: в Україні стартувала загальнонаціональна онлайн-школа на період карантину

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Британії почали ...
Наступна новина: Курс валют на 24 квітня: ...

КОМЕНТАРІ