Головний санітарний лікар України Віктор Ляшко висловив вдячність очільнику Тернопільщини Володимиру Трушу

Головний санітарний лікар України Віктор Ляшко висловив вдячність очільнику Тернопільщини Володимиру Трушу

26.04.20 10:58 0 538
Заступник міністра охорони здоров'я, головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко подякував голові Тернопільської обласної державної адміністрації Володимиру Трушу за співпрацю у вирішенні питання щодо боргу із заробітної плати медичним працівникам Кременецької районної лікарні та Почаївської лікарні.

Головний державний санітарний лікар повідомив, що зранку у телефонній розмові очільник Тернопільщини Володимир Труш повідомив йому про проблему. Після цього були тривалі перемовини з головними лікарями Кременецької та Почаївської лікарень та директором Департаменту охорони здоров'я ОДА.

- Дійсно були підтверджені факти заборгованості заробітної плати за березень 2020 року перед медичними працівниками.

- Заборгованість сформувалась через маніпулятивне ставлення всі попередні роки районної ради до планування бюджетів лікарень.

- Районна рада затверджувала штатний розпис невідповідно до доведених бюджетних асигнувань.

- Проте, не зважаючи на будь-які огріхи в управлінських рішеннях районних політиків, для нас важлива вчасна виплата заробітної плати медичним працівникам, - наголосив заступник міністра охорони здоров'я Віктор Ляшко. - Активно включились з головою Тернопільської обласної державної адміністрації Володимир Труш у вирішення цього питання. Вже знайдені шляхи часткового погашення заборгованості.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Котирування нафти ...
Наступна новина: MH17,Савченко та ...

КОМЕНТАРІ