Епідеміологічну ситуацію після вихідних обговорили у Тернополі на засіданні оперативного штабу

Епідеміологічну ситуацію після вихідних обговорили у Тернополі на засіданні оперативного штабу

28.04.20 08:36 0 572
Традиційно щопонеділка на засіданні міського оперативного штабу обговорили епідеміологічну ситуацію на Тернопільщині, що склалася за вихідні. Статистичні дані по захворюваності на COVID-19 надав головний епідеміолог Володимир Паничев.

«Станом на 27 квітня за вихідні дні додалося 126 випадків підозр. Всього, станом на 26 квітня, зареєстровано 1 111 випадків підозр. Підтверджених випадків 612, за вихідні додалося 80 випадків, з них 573 – дорослі, 39 - діти. Інтенсивний показник з розрахунку на 100 тис. складає 58,7 випадків. 10 летальних випадків. Видужало 70 осіб, в тому числі 6 тернополян», - зазначає Володимир Паничев.

Серед тернополян лабораторно підтверджених 44 випадки захворювання на COVID-19. Всього за період спостереження обласним лабораторним центром проведено 3629 досліджень.

Щодо вікової структури, то відповідно до поданих даних лікарями, в зоні ризику залишаються люди старше 65 років. Загальна тенденція захворюваності все ще є високою, перевищує 27 випадків за добу лабораторно підтверджених.

За рекомендацією лікарів поки що говорити про пом’якшення карантинних вимог не можна, адже спостерігається негативна тенденція поширення захворювання.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Кремль відкинув ...
Наступна новина: Всеукраїнська школа онлайн ...

КОМЕНТАРІ