Жителю м. Рівне,який підрозрюється у вчиненні умисного вбивства повідомлено про підозру та обрано запобіжний у виді тримання під вартою

Жителю м. Рівне,який підрозрюється у вчиненні умисного вбивства повідомлено про підозру та обрано запобіжний у виді тримання під вартою

28.04.20 08:24 0 682
За процесуального керівництва Рівненської місцевої прокуратури повідомлено про підозру 19-річному жителю м. Рівне за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України (вбивство, умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині).

Як уже повідомлялося в засобах масової інформації, вказана особа, 24.04.2020 перебуваючи в селі Шостаків Рівненського району, під час раптово виниклого конфлікту з потерпілим наніс два удари ножем в ділянку грудної клітки (з пошкодженням серця), що спричинило смерть останнього.

Ухвалою слідчого судді Рівненського районного суду підозрюваному 25.04.2020 обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів без права внесення застави.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими Рівненського РВП Рівненського ВП ГУНП в області. На даний час проводяться необхідні слідчі (розшукові) дії спрямовані на встановлення усіх обставин вчинення вказаного злочину.

Довідково: за вчинення зазначеного злочину передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком від 7 до 15 років.

Примітка: відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Композитори NOVA OPERA ...
Наступна новина: Нафта розпочала новий ...

КОМЕНТАРІ