Уряд виділив 6 млрд грн для фінансування допомоги з безробіття – Петрашко

Уряд виділив 6 млрд грн для фінансування допомоги з безробіття – Петрашко

28.04.20 09:59 0 572
На позачерговому засіданні уряд ухвалив постанову про виділення коштів для надання фінансової допомоги Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття. Як передає урядовий портал, фонду виділено 6 мільярдів гривень.

«Постанова, якою виділено 6 мільярдів гривень, дозволить вирішити дві наші ключові цілі. Перша – це забезпечити реальну допомогу тим людям, які зараз, на жаль, вже втратили роботу. А друга – допомогти роботодавцям з виплатою зарплат їхнім працівникам і тим самим попередити звільнення, зберегти робочі місця», – повідомив міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Ігор Петрашко.

Повідомляється, що виділені кошти будуть спрямовані на виплат допомоги з безробіття – 1,277 млрд грн, підвищення мінімального розміру допомоги з безробіття з 650 гривень до 1000 гривень, допомогу з часткового безробіття – 4,723 млрд грн тощо. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Як отримати допомогу з безробіття: ексклюзивне пояснення від Державного центру зайнятості

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Сербії першотравневі ...
Наступна новина: В Тернополі підтримка ...

КОМЕНТАРІ