Британський прем’єр одужав після COVID-19 і повернувся до роботи

Британський прем’єр одужав після COVID-19 і повернувся до роботи

28.04.20 08:19 0 519
Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон, який перехворів на спричинене коронавірусом захворювання COVID-19, 27 квітня повернувся до роботи.

Джонсон повернувся на Даунінг-стріт через місяць після того, як стало відомо про його хворобу. На початку квітня прем'єр-міністр був госпіталізований, три дні він провів у палаті інтенсивної терапії.

Вийшовши з лікарні через тиждень, Джонсон подякував лікарям і медсестрам за те, що вони врятували його життя. Після виписки він ще два тижні проходив реабілітацію.

Вранці 27 квітня прем'єр-міністр вперше після одужання виступив із заявою. За словами Джонсона, Британія, ймовірно, подолала пік епідемії – в останні дні число госпіталізованих із коронавірусною інфекцією зменшується.

У той же час, за словами прем'єра, поки ще рано знімати карантин й інші обмеження. Джонсон пообіцяв розробити план поступового ослаблення обмежень, закликавши опозицію до консультацій.

Джонсон знову назвав епідемію коронавірусу найсерйознішим викликом, з яким стикалася країна з часів Другої світової війни. ФОТОГАЛЕРЕЯ: Як проходить карантин у Великій Британії, яка одна з останніх запровадила карантин – фоторепортаж

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Композитори NOVA OPERA ...

КОМЕНТАРІ