На Тернопільщині завершили масштабну реконструкцію дитячо-юнацької спортшколи

На Тернопільщині завершили масштабну реконструкцію дитячо-юнацької спортшколи

29.04.20 09:34 0 494
Реконструйована Козівська дитячо-юнацької спортивна школа готова приймати школярів та дорослих любителів спорту. Тепер тут можна проводити міжрегіональні змагання, навчально-тренувальні збори та організовувати табори в період канікул.

Завершення робіт на даному об'єкті 28 квітня оглянув голова Тернопільської обласної державної адміністрації Володимир Труш під час робочої поїздки в Козівський район.

«Карантин рано чи пізно закінчиться і вже зараз ми повинні дбати про здорове майбутнє наших дітей. Цей об'єкт ремонтували протягом останніх двох років за кошти з Державного фонду регіонального розвитку (це близько 8 млн грн) на умовах співфінансування з місцевого бюджету, — зазначив очільник області. — У приміщенні облаштовані кімнати відпочинку для приїжджих спортсменів, які братимуть участь у змаганнях».

Зокрема, у спортшколі утеплили стіни, дах та підлогу, що відтепер дозволить економити кошти на оплату енергоносіїв. Надбудували мансарду, відремонтували роздягальні та підсобні приміщення. Спортзал облаштували необхідним спортивним обладнанням.

«Я переконаний, що Козівська дитячо-юнацька спортивна школа виховуватиме майбутніх майстрів спорту, які прославлятимуть наш край та Україну», — підсумував Володимир Труш.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Курс валют на 29 квітня: ...
Наступна новина: На Рівненщині голові однієї ...

КОМЕНТАРІ